Un preot din Dâmbovița a dat foc mașinii soției sale după ce a aflat că femeia a plecat la mare

Publicitate

Gest incredibil făcut de un preot din localitatea Buciumeni! Slujitorul Domnului, pe numele Popescu Gabriel, a dat foc mașinii soției sale pentru a se răzbuna pe aceasta că a plecat la mare.

Potrivit unor surse, preotul și soția sa se certau foarte mult în ultima perioadă. Pentru a scăpa de certuri, femeia a plecat la mare, fapt care l-a ebervat foarte mult pe preot. Aflând că soția sa se află pe litoral, bărbatul s-a răzbunat și a incendiat mașina consoartei sale.

Vecinii preotului au sunat la 112, iar pompierii ajunși la fața locului au reușit să stingă focul care a distrus mașina. De asemenea, polițiștii au deschis dosar penal pe numele preotului pentru distrugere.

Mai mult de atât, la cererea soției, Poliția a dispus un ordin de protecție împotriva preotului. “Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui incendiu la un autoturism parcat pe raza localității. La fața locului s-au deplasat, pe lângă polițiști, și efective de ISU Dâmbovița care au lichidat incendiul și au stabilit ca și cauză <<folosirea intenționată a sursei de aprindere  – flacăra brichetă>>. Autoturismul a ars în întregime. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, și desfășoară activitățile sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa. În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat principalul bănuit, un bărbat de 59 de ani, din Buciumeni. De asemenea, pe numele acestuia, a fost emis un ordin de protecție provizoriu ca urmare a unei sesizări depuse de soția sa, o femeie de 53 de ani, pe care bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Preotul a fost suspendat

La scurt timp după acest gest, Arhiepiscopia Târgoviște a luat act cu privire lasituația apărută la Buciumeni, așa cum se arată într-un cumunicat pe arhiepiscopiatargovistei.ro. “Arhiepiscopia Târgoviște a luat act cu mâhnire de situația delicată, provocată de preotul Popescu Gabriel, de la Parohia Buciumeni, Protoieria Pucioasa, în seara zilei de 29 august 2019, și a demerat o cercetare disciplinară internă a împrejurărilor care au condus la distrugerea unor bunuri materiale. Ca o primă măsură, s-a dispus suspendarea din slujirea clericală a sus-numitului , în conformitate cu prevederile Regulamentului Autorităților Canonice, Disciplinare și al Instanțelor de Judecată ale Bisericii Ortodoxe Române, urmând ca, după finalizarea anchetei, să se aplice sancțiunile de rigoare”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!