Un polițist dâmbovițean a fost amendat drastic după ce a organizat o petrecere la el acasă, de Paște

Publicitate

Un polițist petrecăreț din Dâmbovița a fost sancționat drastic de către  colegii săi, după ce a organizat o petrecere de pomină, la el acasă, de Paște. Polițistul din Pătroaia Vale a intrat în vizorul colegilor de breaslă după ce aceștia au fost anunțați prin 112 că în curtea respectivului om al legii, muzica ar fi la maxim și că se aud zgomote deranjante, în miez de noapte, potrivit realitatea.net.

În urma sesizării, patru echipaje au plecat de la Găești și au găsit ditamai petrecerea, fără nicio distanțare socială, la care participau 13 persoane.

La scurt timp după ce cheful a fost spart de oamenii legii, polițistul în cauză a fost amendat cu 5 000 de lei, iar restul petrecăreților au primit câte 500 de lei, fiecare, ajungându-se în total la sancțiuni totale de 11 000 de lei.

Conform realitatea.net, polițiștii găeșteni nu au ținut cont că respectivul era chiar colegul lor și au aplicat cea mai drastică sancțiune, pentru a trage un puternic semnal de alarmă că nimeni nu este mai presus de lege.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!