Un pilot al armatei ruse și-a bombardat părinții din Ucraina. Mama militarului: “Sunt în stare de soc”

Publicitate

Mama unui militar de naționalitate ucraineană a intrat în stare de șoc în momentul în care a aflat că fiul ei, maiorul Aleksey Golovensky, și-a atacat țara natală. Într-un video difuzat de armata ucraineană, femeia a spus că a simțit „durere și rușine” și le-a cerut scuze compatrioților săi pentru ceea ce a făcut fiului ei, scrie observatornews.ro.

Aleksey a fost capturat de armata ucraineană în zona Mykolaiv. Atunci le-a spus militarilor că a zburat din Crimeea, unde efectua misiuni de „recunoaștere” pentru forțele aeriene ale Moscovei, potrivit aceleiași surse.

Mama militarului a declarat că fiul ei este pilot maior în unitatea de aviație navală a Rusiei și fusese trimis în misiune în orașul Saky din Crimeea ocupată de ruși. Femeia nu a putut însă să treacă peste rușinea pricinuită de fiul său, aceea de a ținut să-și expună regretele pentru faptele băiatului ei:

„Am fost copleșită de durere și rușine pentru fiul meu, am auzit în mod repetat urletul teribil al sirenelor de raid aerian din Kremenchug. Mi-a fost greu să înțeleg cum a fost posibil să îndeplinească ordinul comandantului cu privire la bombardarea Ucrainei. Desigur, sunt îngrijorată pentru fiul meu. Odată capturat, slavă Domnului că a supraviețuit. Îmi cer scuze poporului ucrainean și îmi cer scuze pentru fiul meu și pentru mine că nu am putut crește o persoană normală, demnă”, a spus femeia, potrivit observatornews.ro.

Sursa foto: observatornews.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!