Un pacient internat la Centrul de recuperare neuropsihică a decedat după ce a fost bătut crunt de un asistent!

Publicitate

Situație pe cât de șocantă pe atât de dramatică în județul Prahova, acolo unde un pacient internat la Centrul de recuperare neuropsihică a decedat după ce a fost bătut crunt de unul dintre asistenții medicali. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, numai că faptele au ieșit la lumină abia acum, scrie Antena3.ro.

Se pare că bărbatul cu pricina a fost implicat într-o altercație cu fratele acestuia, în data de 1 august. Pentru a opri conflictul, asistentul medical a intervenit între cei doi, numai că după ce a liniștit situația, i-a aplicat o bătaie pe cinste celui care a pornit altercația.

Loviturile au fost atât de puternice încât câteva zile a acuzat în continuu stări de rău. Trimis la medicul Centrului, acesta a hotărât că starea pacientului nu este de competența lui, și a fost trimis la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Acolo s-a constatat că bărbatul avea câteva coaste fisurate. L-au pus să urmeze un tratament, însă după câteva zile, în data de 5 august, pacientul a decedat, scrie Antena3.ro.

În urma acestor întâmplări, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte și continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au produs evenimentele nefericite.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!