Un nou șoc în PNL Dâmbovița! Și primarul comunei Băleni a trecut la PSD

Publicitate

Un nou șoc în PNL Dâmbovița! Liberalii au rămas fără încă un primar în funcție. Astăzi, edilul comunei Băleni, Florea Mușat, a trecut în echipa PSD-ului și a oferit o nouă lovitură sub centură Partidului Național Liberal.

Florea Mușat este al patrulea edil liberal care trece în barca social democraților, în mai puțin de o săptămână, după Gabriel Dragnea (Butimanu), George Duțu (Lungulețu) și Radu Stancu (Cornești).

„De când mă știți, am pus întotdeauna interesele comunei Băleni pe primul loc! Împreună am făcut multe lucruri bune și frumoase, iar multe dintre acestea nu au fost posibile fără sprijinul PSD Dâmbovița.

Este și motivul pentru care, astăzi, am hotărât să mă alătur echipei Partidului Social Democrat Dâmbovița.

Vă mulțumesc celor ce sunteți alături de mine și vă promit că, împreună cu echipa Social Democrată, vom avea în continuare multe realizări, pentru un viitor mai bun, al nostru și al copiilor noștri.

Vă asigur de faptul că zilnic, gândurile mele sunt îndreptate spre dezvoltarea comunei Băleni, prin toate proiectele de investiții accesate și deja aflate în derulare.

Rămân același om de dialog, dedicat comunei Băleni, iar din 9 iunie, alături de PSD Dâmbovița, vom merge pe drumul corect pentru localitatea noastră”, a transmis primarul Florea Mușat, după trecerea la PSD.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!