Un nou proiect european depus de Primăria Pucioasa. Lista echipamentelor a fost decisă exclusiv la nivelul unităților de învățământ

Primăria Pucioasa încearcă să diminueze problemele generate de pandemia de COVID-19 în învățământ  și vine în sprijinul cadrelor didactice din localitate.

Chiar duminică s-a muncit și a fost depus un nou proiect european care poartă titlul “Dotarea unităților de învățământ preuniversitar din orașul Pucioasa cu echipamente TIC necesare pentru derularea activităților didactice în mediul on-line în contextul pandemiei COVID”.

”Proiectul reprezintă o gură de oxigen pentru toți cei implicați astăzi în procesul educațional”, a declarat primarul orașului Constantin Ana.

Prin acest proiect cadrele didactice vor primi toate echipamentele solicitate și de care au nevoie în procedura de predare atât în scenariul roșu, cât și în scenariul galben – lista cu dotări a fost decisă exclusiv la nivelul unităților de învățământ.

”Totodată, acest proiect va rezolva definitiv problema copiilor ce nu au avut până acum acces la terminale de calitate, eliminând un decalaj nefiresc și frustrant fața de cei cu posibilități mai mari!

Așa cum va spuneam îmi doresc să vă demonstrez în fiecare zi faptul că educația este și va fi o prioritate pentru mine și echipa mea”, a mai precizat edilul.

Proiectul are o valoare de 3 milioane lei și se adaugă eforturilor administrației locale de a susține educația, așa cum știți Primăria suportând și costurile pentru interne în cartierul Maluri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!