Un nou primar dâmbovițean a fost confirmat cu coronavirus! Comuna pe care o păstorește ar putea fi carantinată

Publicitate

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a fost confirmat, joi, cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de către edil, astăzi, pe pagina personală de Facebook.

Mai mult de atât, acesta a transmis, că din cauza numărului ridicat de persoane infectate, există posibilitatea ca întreaga comună  să fie carantinată.

Daniel Popa este al patrulea primar din Dâmbovița infectat cu puternicul virus.

“Stimati cetăţeni !

Din păcate în ultimile zile au crescut enorm cazurile de coronavirus în comuna noastră. Nu vă ascund că şi eu sunt confirmat pozitiv, însă , din fericire nu am simptome.

Vreau să vă anunţ pe acestă cale că, în aceste moemente este luată în calcul carantinarea întregii comune. Încă nu am fost anunţat oficial, însă vă rog să vă păstraţi calmul şi să vă protejaţi în continuare cum puteţi mai bine.

Totodată, respectaţi cu stricteţe toate normele impuse de autorităţi în acestă perioadă. După cum vă spuneam mai sus, deocamdată nu se ştie sigur dacă comuna va fi carantinată şi nici nu am fost anunţaţi despre ce interdicţii se vor impune. Din ce ştiu până în acest moment, va fi permis în continuare mersul la serviciu!

Vă promit că vă voi anunţa imediat ce voi afla mai multe amănunte!
Să fim săsătoşi cu toţii!”, a transmis edilul pe Facebook.

Alți primari dâmbovițeni care au avut COVID-19 sunt Emanuel Spătaru (Răzvad), Ion Constantin (Malu cu Flori) și Dorinel Soare (Niculești).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!