Un nou pas în ceea ce privește Inelul de centură 2 al municipiului Târgoviște și centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni. Anunțul făcut de președintele CJ Dâmbovița

Publicitate

Veste excelentă pentru județul Dâmbovița! Inelul de centură 2 al municipiului Târgoviște și centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni au trecut într-o nouă etapă cu aviz favorabil din partea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Cele două investiții majore se ridică la peste 300.000.000 de euro.

Anunțul a fost făcut în această după-amiază de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

„O veste bună pentru județul Dâmbovița! Inelul 2 de Centură a municipiului Târgoviște și centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni au primit aviz favorabil pentru următoarea etapă.

Astăzi, împreună cu secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, am susținut în fața Consiliului Tehnico-Economic al CNAIR cele două proiecte deosebit de importante pentru dezvoltarea județului nostru.

În aceste condiții, până la sfârșitul anului, vom scoate la licitație proiectarea și execuția lucrărilor. Centurile vor avea câte 2 benzi pe sens, noduri rutiere, sensuri giratorii, dar și pasaje și poduri”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!