Un nou mesaj emoționant transmis de Volodimir Zelensky: “Nu tăceți, susțineți Ucraina! Dacă va cădea Ucraina, întreaga Europă va intra în colaps!”

Publicitate

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky a transmis un mesaj emoționant către europeni, și anume acela de a ieși în stradă și a protesta pentru poporul ucrainean. De asemenea, acesta le-a mulțumit celor care deja au făcut primele demersuri în privința protestelor.

„Eu și toată Ucraina vedem și simțim sprijinul întregii lumi. Mulțumesc pentru asta, OAMENI BUNI!”, a spus Volodimir  Zelensky, potrivit realitatea.net.

Acesta a susținut faptul că protestele europenilor sunt de fapt o uniune a statelor libere care se unesc în fața unei Rusii a ”întunericului”.

„Nu tăceți. Nu închideți ochii. Ieșiți în stradă. Sprijiniți Ucraina. Susțineți libertatea noastră! Pentru că aceasta nu este doar o victorie asupra armatei ruse, aceasta este o victorie a luminii împotriva întunericului. Aceasta este o victorie a binelui împotriva răului. O victorie a libertății, față de ceea ce se întâmplă astăzi în țara noastră, pe teritoriul Ucrainei.

Nu tăceți, susțineți Ucraina. Pentru că, dacă Ucraina nu se ridică, nu se va ridica nici întreaga Europă. Dacă va cădea Ucraina, întreaga Europă va intra în colaps.

Și dacă vom câștiga – și sunt încrezător în poporul nostru, am încredere în tine – va fi o mare victorie a democrației, a valorilor, o victorie a libertății”, a transmis președintele Ucrainei, potrivit sursei citate.

De asemenea, acesta a spus că ucrainenii care luptă pentru țara lor nu se protejează doar pe ei, ci întregul continent. Războiul a scos în stradă nu doar militari, ci și oameni care în viața de zi cu zi au alte meserii, dar care au înțeles necesitatea de a se alia în fața dușmanilor.

„Un minut aș vrea să îl dedic unui moment de reculegere pentru cei care și-au dat viața, sacrificându-și viața pentru independența Ucrainei. Să-i comemorăm. Să se odihnească în pace!”, a spus Zelensky potrivit realitatea.net.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!