Un nou lot de aparatură medicală performantă la Spitalul Moreni. Este al treilea din acest an și al doilea din această săptămână

Publicitate

Al treilea lot de aparatură medicală a ajuns la Spitalul Municipal Moreni, pentru a doua oară în această săptămână.

Dotarea unității medicale morenare continuă cu alte echipamente medicale care au fost recepționate în noul lot livrat.

Astfel, prin proiectul aflat în implementare ”Dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului municipal Moreni”, a intrat în funcționare o platformă complexă cu laser de ultimă generație pentru tratarea tuturor problemelor dermatologice.

De asemenea, noi echipamente și instrumente medicale au fost achiziționate pentru desfășurarea unui act medical la standarde ridicate: video-endoscop ORL flexibil, timpanometru, audiometru, video otoscop, unitate ORL, oftalmoscop direct și indirect, otoscop și dinamometru, laringoscop, aparat cu radiofrecvență fracționată, mese de examinare și tratament.

Vă spuneam că este deja al treilea lot de aparatură medicală.

Iată ce echipamente au ajuns până acum, în cadrul proiectului, la Spitalul Municipal Moreni:

Pe 16 februarie a.c.: aparat de monitorizare EKG, eco doppler, doppler vascular, rinomanometru, negatoscop, spirometru, sterilizator rapid, EKG portabil, electrocardiograf, lămpi de examinare, tensiometre, termometre și truse de prim-ajutor.

Pe 20 ianuarie 2022: ecograf oftalmologic, biometru optic, optotip, tonometru portabil, aparat de ultrasunete, foropter automat, topograf corneean, masă oftalmologică, dinamometru, videodermatoscop digital, aparat de tratare hiperhidroză, defibrilatoare, dispozitive vizualizare sistem periferic venos, aparat determinare hemoglobină, precum și alte ustensile sau aparate necesare desfășurării unui act medical la standarde înalte.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!