Un nou jucător a părăsit Chindia Târgoviște! Era unul dintre cei mai vechi componenți din lot

Publicitate

Încă un jucător a părăsit Chindia Târgoviște! Începând din această săptămână, apărătorul Marius Mădălin Martac nu mai este componentul grupării dâmbovițene. După despărțirea de târgovișteni, acesta și-a găsit rapid o nouă echipă.

De ieri, 20 iunie, Martac este jucătorul divizionarei B Politehnicii Iași, echipă antrenată de Claudiu Niculescu. Acesta era unul dintre cei mai vechi componenți din lotul Chindiei, după ce a petrecut la Târgoviște ultimele 7 sezoane. În ultimul sezon al Ligii 1, Martac a evoluat pentru Chindia în 11 meciuri, la capătul cărora a bifat 590 de minute în teren.

La scurt timp după ce a  semnat cu ieșenii, Mădălin Martac a fost prezentat de Politehnica de pagina de Facebook a clubului. „Succes la Poli, Mădălin! Fundașul dreapta născut pe 6 iulie 1991 a fost legitimat în ultimele sezoane la Chindia Târgoviște. A bifat 3 promovări în carieră și o vrea pe a patra cu formația din Copou”.

Până să ajungă la Chindia, Martac a mai evoluat la echipe precum Urban Titu, Oțelul Larissa, Corona Brașov și Universitatea Cluj.

Sursă foto: Facebook CSM Politehnica Iași Oficial

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!