Un nou caz șocant! Adolescentă de 15 ani, bătută de două colege în parcarea școlii, în pauza dintre ore

3
Publicitate

O adolescentă de 15 ani a fost bătută de alte două tinere într-o parcare a unei școli din  Caransebeș. Se pare că divergențele dintre cele trei au pornit de la o discuție în contradictoriu, scrie observatornews.ro.

Acest incident a avut loc joi dimineață, iar polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au fost postate pe o reţea de socializare. Se pare că în pauza dintre ore, discuţiile dintre cele trei au degenerat, iar adolescenta de 15 ani a fost lovită de mai multe ori peste față de celelalte tinere.

“Pe 20 ianuarie, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în urma vizualizării unor imagini video apărute pe o rețea de socializare, în care o minoră este agresată fizic de alte două, în municipiul Caransebeș. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că joi, în jurul orei 10.00, în pauza dintre orele de curs, cele 3 minore de 15 și 16 ani, eleve ale unui liceu din Caransebeș, s-au deplasat împreună în afara unității de învățământ.

În parcarea de pe strada Ștefan Herce, pe fondul unor discuții în contradictoriu, una dintre tinere, de 15 ani, a fost agresată fizic de celelalte două, fiind lovită cu palmele peste față. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. De asemenea, au fost informate conducerea unității de învățământ și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor, situația fiind monitorizată în continuare de către polițiști”au transmis autoritățile, potrivit observatornews.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!