Un nou apel în lupta cu COVID-19. Echipele de robotică de la Carabella confecționează piese pentru ventilatoare. Au nevoie de bani

Publicitate

În lupta cu pandemia de COVID-19, roboticienii de la Colegiul Național ”Constantin Carabella” din Târgoviște sunt un exemplu de mobilizare, empatie și solidaritate.

Imediat ce au aflat câtă nevoie este de echipamente medicale pentru protecția celor din linia întâi, aflați într-un război incredibil de greu cu un inamic nevăzut, elevii au început să confecționeze viziere pe care le-au donat spitalelor.

Au cheltuit toate resursele și acum strigă disperați după orice ajutor material sau financiar.

Ajutându-i pe ei, pe cei implicați trup și suflet, care nu pot sta cu mâinile în sân și privi de pe margine o bătălie nedreaptă, ajutăm la rândul nostru să fie câștigată această luptă și cei din prima linie să nu fie trimiși cu mâinile goale în cumplitele încercări de a salva vieți.

Roboticienii de la echipele târgoviștene Under Construction și Phantom au început de azi să fabrice și piese pentru ventilatoarele folosite de ATI pentru cele mai grave cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Dar, din nou, strigă după ajutorul nostru. Mai au foarte puțini bani în buget și nu pot face mare lucru cu ei.

Vă reamintim că ei au nevoie de imprimante 3D sau de bani pentru achiziționarea lor, dar și de fonduri pentru cumpărarea de materiale specifice.

Haideți să îi ajutăm toți, în măsura în care putem fiecare dintre noi pentru ca, la final, să tragem linie și să știm că și implicarea noastră a salvat vieți în pandemia de COVID-19.

Toți cei care vor și pot să doneze, indiferent de sumă, o pot face la:

Asociaţia “Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgovişte, înregistrată la Administraţia Financiară cu nr. 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!