Un nou accident mortal a zguduit județul Dâmbovița! Doi frați din Produlești au pierit sub roțile unui TIR

Publicitate

Un nou accident mortal a zguduit, vineri după-amiază, județul Dâmbovița! De această dată, doi frați din comuna Produlești, Narcis și Adrian, au murit striviți sub roțile unui TIR, pe Drumul Național 7.

Tragedia s-a petrecut pe raza localității Lungulețu, iar cei doi frați, de 22 și 15 ani, se aflau într-o mașină tractată de un alt autovehicul, condus chiar de bunicul lor, în vârstă de 68 de ani. Cumplitul accident s-a întâmplat în momentul când mașina celor doi tineri a intrat pe contrasens și a fost izbită violent de un TIR. Se pare că, fratele cel mare, care se afla la volan, în timpul mersului avea și alte preocupări, butonând un telefon mobil.

Mesajul sfâșietor al primarului din Produlești

După tragedia de pe DN 7, primarul localității Produlești, George Georgescu, a transmis un mesaj sfâșietor. “Astăzi (nr. vineri) o veste groaznică a îndurerat comunitatea noastră! Bunul nostru prieten, Narcis și fratele lui Adrian ne-au părăsit prea repede, lăsând în urmă râuri de lacrimi și suferință. Au fost niște copii minunați și vor rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să dea putere familiei ca să depășească această nenorocire. Cele mai sincere condoleanțe!”

Accidentul mortal de la Lungulețu s-a produs la doar patru zile distanță de la tragedia de pe Valea Dâmboviței, când tot în urma unei coliziuni teribile și-au pierdut viața trei persoane.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!