Un muncitor a murit în chinuri groaznice, prins într-un utilaj, la o fabrică de conservare a cărnii din Dâmbovița. Avea doar 48 de ani

Publicitate

Moarte cumplită pentru un muncitor din Dâmbovița, vineri de dimineață! Un bărbat de 48 de ani, din Moreni, și-a pierdut viața după ce a fost prins într-un utilaj al unei societăți de conservare a cărnii din comuna Niculești.

După toate eforturile depuse de medici pentru salvarea bărbatului, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. La apariția salvatorilor la fața locului, bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

“Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 48 de ani, din Moreni, ar fi fost rănit în timp ce ar fi manipulat un utilaj. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Știrea inițială : 

Un nou accident de muncă teribil în Dâmbovița! O persoană se zbate între viață și moarte, după ce a fost prinsă într-un utilaj

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!