Un medic din Sibiu în dialog cu fiica unui pacient: „Ce vrei tu, nesimțită ordinară, da’ ce, eu i-am dat boala la taică-tău!?”

9
Publicitate

Informații șocante au fost date în spațiul public, după ce o femeie a trimis presei câteva înregistrări cu medicul care trebuia să se ocupe de sănătatea tatălui ei. Nemulțumită că tatăl nu a fost tratat așa cum trebuie în spital, fiica a contactat medicul. Discuția însă a deviat foarte mult, cadrul medical ajungând să jignească femeia care-i cerea lămuriri.

Pe fundalul înregistrării se aude cum femeia îi reproșează medicului că tatăl ei a fost găsit “dormind în fund în salon, cu capul rezemat pe perete și nu putea să respire”, potrivit libertatea.ro.

Doctorița răbufnește însă în momentul în care i se reproșează că pacientul a fost trimis acasă, deși nu se simțea bine:

“Ce vrei tu, nesimțită ordinară, da’ ce, eu i-am dat boala la taică-tău? I-am făcut coronografie, dar nu ți-e rușine tu, nesimțită ordinară, că erau martori acolo în salon. Sunt oamenii din salon, nu ți-e rușine, nesimțită ordinară. (…) Dacă te mai prind că suni, îți spun că pun poliția pe tine. Fă-ți programare, fă-ți programare, măi nesimțit-o”, se aude medicul pe înregistrarea audio.

În urma acestor informații, conducerea spitalului a anunțat că a demarat o anchetă internă de urgență. De asemenea, s-a transmis faptul că spitalul nu acceptă astfel de comportamente în interiorul unității sanitare, mai ales de la un cadru medical.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!