Un marocan a fost depistat pe raza localității Racovița, după ce intraseră ilegal în țară

Publicitate

Un cetățean marocan a fost depistat de polițiști pe raza județului Dâmbovița. Bărbatul de 33 de ani a fost descoperit de oamenii legii în satul Racovița, după ce ar fi trecut fraudulos frontiera de stat. În urma faptei comise, marocanul s-a ales cu dosar penal din partea polițiștilor.

“Astăzi, 10 octombrie a. c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au depistat la domiciliul unei persoane de 35 de ani, de pe raza localității Racovița, un bărbat de 33 de ani, din Maroc.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au stabilit că la data de 8 octombrie a.c., bărbatul ar fi ajuns în Timișoara, iar ulterior, s-ar fi deplasat cu trenul, fiind preluat în această dimineață, de un bărbat, dintr-o gară de pe raza municipiului Târgoviște și condus în localitatea Dâmbovița.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, faptă prevăzută de art. 262 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!