Un jucător de la Chindia Târgoviște, inclus de LPF în echipa ideală a etapei a 29-a

Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, cei mai buni jucători ai rundei cu numărul 29, penultima din sezonul regular, iar un jucător al Chindiei Târgoviște se află printre remarcați.

Este vorba de Marco Dulca, mijlocaș ce a marcat singurul gol al întâlnirii dintre Chindia – FC Voluntari, încheiat cu scorul de 1-0. Jucătorul venit în vară de la Viitorul Constanța a punctat cu ilfovenii în prima repriză, printr-un șut plasat, pe joc, de la 16 metri.

După reușita cu Voluntari, componentul echipei naționale de tineret a României a  bifat al doilea gol stagional pentru Chindia în acest sezon. Cu o etapă înainte de finalul stagiunii regulare, Dulca a stâns 22 de apariții pe teren în tricoul formației târgoviștene.

La finalul jocului dintre Chindia – Voluntari, mijlocașul de 21 de ani a fost desemnat omul meciului.

“O nouă evoluţie solidă pentru mijlocaşul Chindiei, care s-a maturizat mult în acest sezon în care îmbracă tricoul târgoviştenilor”, a sunat caracterizarea făcută de LPF tânărului jucător după partida cu ilfovenii.

Un loc în echipa ideală a etapei a 29-a a prins și portarul dâmbovițean Andrei Vlad, de la FCSB, în urma prestației pe care a avut-o în meciul cu Universitatea Craiova.

Echipa ideală a etapei a 29-a:

Andrei Vlad (FCSB) – Marius Tomozei (UTA), Daniel Graovac (Astra), Marius Constantin (U. Craiova), Evgeniy Shliakov (UTA) – Andrei Cordea (Clinceni), Aias Aosman (Hermannstadt), Marco Dulca (Chindia), Petrișor Petrescu (Hermannstadt) – Yazalde Gomes (Hermannstadt), Hamidou Keyta (Botoșani). Antrenorul etapei: Marinos Ouzounidis (U. Craiova).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!