Un jucător de la Chindia Târgoviște, acid la adresa arbitrilor după meciul cu Sepsi din sferturile Cupei României. “Am ieșit cu ochiul umflat. Nu se poate ca la fiecare meci să fim taxați de arbitri”

Publicitate

Finalul meciului dintre Chindia Târgoviște – Sepsi Sfântu Gheorghe (1-2), din sferturile Cupei României, l-a găsit extrem de supărat pe mijlocașul Paul Iacob. Jucătorul formației dâmbovițene a transmis că a fost făcut KO de un adversar în careu, iar arbitrul nu a acordat penalty. Cum nu a primită o lovitură de la 11 metri, Iacob a sărit la gâtul arbitrilor încheierea meciului de la Ploiești.

“S-a văzut pe reluări foarte bine, am fost făcut knockout. S-a văzut clar, am ieșit cu ochiul umflat. Se schimbă arbitrii, dar cine vine, nu ne acordă nimic. Trebuia să am sânge pe față? Mi s-a umflat imediat ochiul! Doar nu m-am lovit singur. Dacă se poate, cei din studio sau presa, să facă, vă rog, un clasament al greșelilor de arbitri. Nu se poate la fiecare meci! Ok, e în Cupă, dar poate că am fi egalat dacă am fi primit acel penalty”, a transmis Paul Iacob la microfonul Look Sport.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!