Un jandarm a fost găsit împușcat în cap la Centrala Nucleară Cernavodă! Se pare că e vorba despre o tentativă de sinucidere

Un jandarm, în vârstă de 44 de ani, de la Unitatea Specială de Paza Cernavodă a fost găsit în această dimineață împușcat în cap, descoperirea fiind făcută de un coleg de serciviu, scrie Antena3.ro. Din primele date, se pare ca ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere cu arma din dotare, pe care bărbatul ar fi folosit-o pentru a se împușca în cap.

Jandarmul trecuse în urmă cu puțin timp printr-un divorț, însă, cu toate acestea, în urma evaluărilor psihologice, a fost declarat apt pentru a-și exercita în continuare atribuțiile.

Potrivit primelor date, asta s-a închis singur într-o cameră, acolo unde a încercat să-și ducă la capăt tentativa suicidală, însă a fost descoperit la timp de colegul său, care a oprit producerea unei adevărate tregedii.

Bărbațul a fost preluat de un echipaj de ambulanță, imediat după anunțarea autorităților competente, iar apoi a fost transportat la spital pentru a se afla permanent sub supravegherea medicilor.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!