Un jandarm din Dâmboviţa a alergat pentru copiii cu autism

Publicitate

Din nou vești despre faptele bune ale lui Ionuț Timofte, jandarmul dâmbovițean care, cu ceva ani în urmă, a pornit într-o ”cursă de suflet” și aleargă în diverse competiții sportive sau caritabile, aducând cupe și medalii neprețuite pentru arma din care face parte.

De data asta, Ionuț a făcut parte din echipa Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor, alături de care s-a clasat pe locul al V-lea la competiţia “Autism 24h Marea Neagră 2019”.

Organizat pe plaja din staţiunea Mamaia în acest sfârşit de săptămână, concursul a reunit 60 de echipe din mai multe judeţe ale ţării.

Cunoscut pentru performanţele sale în domeniul sportiv, jandarmul nostru a alergat 121 de km din cei 1830 km parcurşi de echipa sa.

Prin participarea la acest eveniment caritabil Ionuţ Timofte a dorit să-şi arate susţinerea faţă de copiii care suferă de autism.

Subofiţerul va participa şi pe 12 mai a.c. la semimaratonul “Bucureşti 2019”, care va consta în parcurgerea unui traseu pe asfalt de 21 de km.

Plutonierul major Timofte Ionuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!