Un înotător dâmbovițean a fost de neoprit în proba de 100 metri liber a Etapei Regionale de cadeți! A înregistrat un nou record național la această competiție

Publicitate

Înotătorul dâmbovițean David Neacșu a confirmat din nou! De această dată, sportivul de la CSM Târgoviște s-a remarcat din plin în Etapa Regională de cadeți (12-14 ani), desfășurată week-end-ul trecut, la Izvorani.

Sportivul antrenat de Gheorghe Tzitzeclis a terminat pe primul loc cursa de 100 metri liber. Mai mult de atât, datorită timpului bun scos, acesta a înregistrat un nou record național la etapele regionale de cadeți. Fără doar și poate, în Finala Campionatului Național de înot pentru cadeți, Dvaid Neacșu va avea din nou multe de spus.

Totodată, în proba de 400 m liber, înotătorul de la CSM a terminat pe locul 2. În schimb, la 100 m bras s-a clasat al treilea, iar la 200 m mixt a terminat pe 8.

Alți înotători de la CSM Târgoviște care au obținut baremuri de calificare la Campionatul Național de cadeți în etapa regională au fost Alice Maria Pârvu, Maria Anastasia Despa și Tudor Simion.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!