Un înotător dâmbovițean a devenit vicecampion al României la cadeți. Sportivul este născut în Anglia

Publicitate

Rezultat de excepție pentru un sportiv dâmbovițean în prima zi a Campionatului Național de înot pentru cadeți, găzduit în aceste zile de Complexul Național “Lia Manoliu” din București.

David Ioan Neacșu, înotător legitimat la CSM Târgoviște, a devenit, miercuri, vicecampion al României în proba de 400 metri liber. Sportivul CSM-ului a intrat în posesia medaliei de argint după ce a încheiat proba pe locul 2, cu timpul de 04:30.18.

David Ioan Neacșu a devenit primul înotător dâmbovițean legitimat la un club din județ care a cucerit o medalie națională. În vârstă de 13 ani, sportivul antrenat de Gheorghe Tzitzeclis este născut în Anglia, din părinți dâmbovițeni (Pucioasa și Brătești).

La startul probei de 400 m liber s-au aflat 92 de concurenți.

La sfârșitul lunii trecute, Maria Anastasia Udroiu (legitimată la Renovatio Club București)  a devenit primul înotător dâmbovițean care a obținut medalie la  un campionat național. Sportiva pregătită de Felix Stănescu a cucerit bronzul în proba de 50 metri fluture, la campionatul Național pentru copii 10-11 ani.

Sursă foto: Complexul Turistic de Natație Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!