Un fotbalist de la Chindia Târgoviște, în “11-le” ideal al etapei a 21-a! A fost marcatorul singurului gol al meciului cu Academica Clinceni

Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, echipa ideală a etapei a 21-a din casa Liga 1. Printre cei unsprezece fotbaliști nominalizați de LPF se regăsește și un component al Chindiei Târgoviște. Este vorba de Cristi Neguț, autorul golului victoriei Chindiei din deplasarea cu Academia Clinceni (0-1).

În disputa cu Academica, mijlocașul a semnat singura reușită a întâlnirii în minutul 83. După golul cu ilfovenii, Cristi a ajuns la cota 3 în actuala stagiune și la golul 10 pe prima scenă a fotbalului românesc, după 85 de meciuri jucate la acest nivel.

Totodată, Neguț a fost desemnat MVP-ul întâlnirii dintre Academica și Chindia.

Un alt fotbalist dâmbovițean care se regăsește în „11-le” ideal al etapei cu numărul 21 este atacantul morenar Andrei Ivan, de la CS U Craiova.

Echipa ideală a etapei 21

Târnoveanu (FCSB) – Susic (CFR Cluj), Miron (FCSB), Armaș (Voluntari), Briceag ( Voluntari) – Neguț (Chindia), Tîrcoveanu (Botoșani), R. Deaconu (Gaz Metan), A. Ivan (CS U Craiova) – Marzouk (Rapid), Betancor (Farul).

Antrenorul etapei: Gheorghe Hagi (Farul Constanța).

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!