Un fotbalist dâmbovițean se află în vizorul lui Liverpool, ultima câștigătoare a Ligii Campionilor

Publicitate

Ionuț Parghel

Fotbalistul dâmbovițean al Universității Craiova Valentin Mihăilă a intrat în ultimele zile pe “radarul” formației engleze Liverpool. Atacantul de 20 ani este în vizorul scouterilor campioanei Europei, la fel ca alți doi jucători de FCSB, Man și Coman.

Numele celor trei jucători români sunt menționate pe site-ul Liverpool.com, care este destinat fanilor “cormoranilor”. Mihăilă este văzut ca o investiție pentru viitor, chiar dacă acum pe acest postul său evoluează Sadio Mane.

“Valentin Mihăilă este mai tânăr decât cei doi jucători de la FCSB și poate fi o bună investiție. A împlinit 20 de ani în luna februarie și are deja două sezoane în care a prins experiență alături de prima echipă. În ultimele două ediții a adunat 29, respectiv 21 de apariții pentru Craiova”, au scris jurnaliștii de la Liverpool.com.

Potrivit transfermarkt.com, jucătorul dâmbovițean este cotat la 1,3 milioane de euro, dar Universitatea nu s-ar despărți de el pentru mai puțin de 8 milioane de euro.

În toate competițiile din acest sezon, Mihăilă a evoluat în 25 de meciuri pentru Craiova și a marcat 7 goluri. De asemenea, în naționala de tineret a României, atacantul a jucat 4 meciuri și are tot atâtea goluri realizate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!