Un fotbalist dâmboviţean s-a transferat la Coventry, fosta echipă a lui Viorel Moldovan. “Aș vrea să dau cât mai multe goluri”

Publicitate

Ionuț Parghel
Iarnă de neuitat pentru un jucător dâmbovițean de fotbal! Nicolae Șerbănescu și-a văzut visul cu ochii și va juca în fotbalul englez. Mijlocașul va evolua începând din această lună la FC Coventry City, formație din League Two, dar în același timp și o grupare la care a jucat și fostul internațional român Viorel Moldovan, în 1998.

Jucătorul de 22 de ani a făcut un salt impresionant în carieră, ținând seama că ultima echipă la care a fost legitimat a fost Viitorul Odobești, formație ce activează în Liga a 5-a dâmbovițeană. Șerbănescu a plecat în Anglia inițial la muncă, dar  pe nepusă masă a dat și probe de joc la FC Coventry City, iar conducerea tehnică a rămas impresionată de calitățile acestuia. Cum a trecut probele cu brio, jucătorul a rămas în lotul echipei, semnând contractul în urmă cu trei zile. Pentru început acesta va avea un salariu de 600 de lire la noua echipă. Mijlocașul a fost impresionat de atmosfera găsită la Coventry. “ Îmi doresc să prind un loc de titular și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele stabilite. De asemenea, aș vrea să dau cât mai multe goluri pentru că aici există numeroase posibilități de a urca mai sus. Am găsit o atmosferă frumoasă și am fost primit foarte bine din toate punctele de vedere. Băieții mă apreciază mult chiar dacă eu sunt străin pentru ei. La Coventry sunt ambiții mari, anul viitor își dorește să promoveze în League One. Am vorbit cu patronul echipei și m-a apreciat foarte mult. Pe de altă parte, dacă tot am ajuns în Anglia îmi doresc să mă realizez și în plan personal, găsindu-mi și un loc de muncă”, ne-a declarat Nicolae Șerbănescu. FC Coventry City se află pe locul 4 în League Two, cu 50 de puncte acumulate. Alte echipe pe la care a mai trecut jucătorul dâmbovițean au fost Viitorul Odobești, Urban Titu II și Urban Titu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!