Un fotbalist dâmbovițean, la a doua apariție în tricoul-ul lui Inter Milano. Acesta nu mai evoluase pentru nerrazuri din 2016

Publicitate

Portarul dâmbovițean Ionuț Radu a bifat, astăzi, a doua apariție în tricoul lui Inter Milano, formație care a devenit matematic campioană a Italiei, în sezonul 2020-2021, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Goal-keeper-ul în vârstă de 23 de ani a fost folosit o repriză de antrenorul Antonio Conte în disputa cu Sampdoria, câștigată de nerrazuri, cu scorul de 5-1. Acesta a intrat în teren în debutul actului secund, în locul veteranului Handanovic, la scorul de 3-1 pentru Inter. Până la  final, acesta a reușit să păstreze poarta intactă.

Pentru Ionuț Radu prezența din meciul cu Sampdoria a fost prima din acest sezon, după o pauză de un an și jumătate. Până la jocul de astăzi, tânărul portar jucase ultima dată într-un joc oficial pe 9 ianuarie 2020, în Torino –Genoa (2-1), din Cupa Italiei, pe când apăra poarta genovezilor.

Până la jocul din această seară, Radu mai apărase o singură dată poarta lui Inter. Acest lucru se întâmpla în 2016, când dâmbovițeanul fusese introdus pe teren în minutul 72 al meciului cu Sassuolo, din ultima etapă a sezonului 2015-2016.

În cele 45 de minute pe care le-a petrecut pe teren, Radu nu a primit gol și a avut câteva intervenții reușite.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!