Un fost primar din Teleorman, infecat cu coronavirus, a fugit din spital. Mai multe asistente au încercat să-l oprească

Publicitate

Scene șocante au putut fi văzute, joi, la Spitalul Caritas din orașul Roșiorii de Vede. Fostul primar al comunei Scrioaștea, Marian Șefu, a făcut un scandal incredibil când i s-a comunicat că trebuie să rămână internat, după ce a fost confirmat cu Covid-19.

Cum nu i-a picat bine vestea, fostul edil a făcut tărăboi mare în unitatea medicală. A urlat la personalul medical, a lovit cu pumnii și picioarele, iar mai mult de atât a aruncat cu mobilierul în ușa secției unde era internat. Mai multe asistente au încercat din greu să țină ușa ca acesta să nu plece și să infecteze și alte persoane.

“Vă rog să vă liniștiți! Mergeți la salon. Când vin rezultatele vă spunem. Mai, Marian, potolește-te! Înțelege, suntem oameni. Domnul Șefu, vă rugăm să vă liniștiți, ce naiba!”, spun asistentele care țin ușa blocată.

La un moment dat, asistenta care filmează incidentul observa că bărbatul a pus mâna pe un scaun cu care lovește ușa și le spune colegelor ei să se ferească, potrivit cronicadeteleorman.ro. 

Până la urmă, Marian Șefu ar fi reușit să treacă de asistente și a fugit din spital. S-a oprit la o farmacie unde ar fi făcut și acolo scandal, după ce nu a primit medicamentele cerute. Potrivit unor surse, după ce a aruncat cu medicamentele prin farmacie, fostul primar s-a urcat într-un taxi și a plecat, se pare, spre casă.

Întrebaţi dacă există un dosar penal deschis pe numele lui Marian Şefu pentru zădărnicirea combaterii bolilor, reprezentanții Poliţiei Teleorman au declarat, vineri, pentru Mediafax că acesta nu a fugit din spital, ci a fost externat la cerere.

Potrivit legii carantinării, o persoană căreia i s-a dispus internarea, trebuie să rămână 48 de ore în spital, după care se poate adresa instanţei. Judecarea cererilor se face de urgenţă, în termen de cel mult 48 de ore. Instanţa poate amâna pronunţarea cu cel mult 24 de ore, iar redactarea hotărârii se face în aceeaşi zi.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!