Un fost fotbalist al Chindiei Târgoviște a fost achiziționat de FC Pucioasa

Publicitate

Achiziție importantă realizată de FC Pucioasa! Divizionara C a reușit, astăzi, să-l „înregimenteze” pe Liviu Mihai, fost mijlocaș la Chindia Târgoviște. Jucătorul în vârstă de 34 de ani este primul transfer de marcă realizat de formația dâmbovițeană în această iarnă.

La scurt timp după ce mijlocașul și-a dat acceptul de a evolua pe arena din ”Dealul Patrana” în a doua parte a Ligii a 3-a, FC Pucioasa și-a prezentat noua achiziție pe pagina de Facebook a clubului. „Astăzi s-a alăturat clubului nostru AS FC Pucioasa Ionuț Liviu Mihai. Bine ai venit în clubul nostru! Îți urăm mult succes și meciuri cât mai bune!”.

În prima parte a sezonului, mijlocașul a evoluat la SCM Zalău. De-alungul carierei, Liviu Mihai a mai îmbrăcat tricoul unor echipe precum Farul Constanța, CSM Ploiești, Petrolul Ploiești, Unirea Slobozia, CSMS Iași, Chindia Târgoviște, AFC Turris Turnu Măgurele, Metaloglobus București și Unirea Constanța.

Foarte probabil, Liviu Mihai ar putea să preia și o grupă de copii a clubului FC Pucioasa.

La Pucioasa, în perioada următoare at putea ajunge și Cătălin Tolea, un jucător achiziționat de Petrolul Ploiești de la CSȘ Târgoviște.

Tot în această iarnă, Pucioasa l-a dorit și pe Cristian Cherchez, dar într-un final, fostul atacant al Chindiei Târgoviște a ales să semneze cu divizionara D Roberto Ziduri.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!