Un elicopter american a aterizat de urgență pe un bulevard din București din cauza unei defecțiuni tehnice! Mașinile din zonă au fost avariate și câțiva stâlpi au fost doborâți

Publicitate

Un elicopter militar american a aterizat astăzi de urgență în sensul giratoriu de la Aviatorilor, în Municipiul București. Acest eveniment a avut loc din cauza unei defecțiuni tehnice suferită de elicopter, astfel încât pilotul a fost nevoit să aterizeze, scrie Antena3.ro.

În urma aterizării, doi stâlpi din zona Charles de Gaulle au fost loviți și au căzut pe șosea, traficul fiind astfel blocat până la venirea autorităților. Deși au fost câteva pagube în urma aterizării, pilotul a făcut tot posibilul pentru a evita o tragedie, încercând să găsească o zonă cât mai liberă.

Poliția Rutieră a intervenit imediat pentru a fluidiza traficul îngreunat din cauza elicopterului și a stâlpilor căzuți. Se pare că pilotul a evitat la limită statuia Aviatorilor, o clădire, precum și cablurile de pe stâlpi, scrie Antena3.ro.

În urma acestui incident nu au fost raportate victime, iar elicopterul va fi transportat la unul dintre institutele de expertiză de la Brașov sau Bacău. Aparatul care aparține armatei americane zbura la circa 300 de metri altitudine, era un zbor de antrenament într-un grup de șase elicoptere, care se antrenau pentru ceremonia din 21 iulie, în Piața Arcului de Triumf, potrivit sursei citate.

În urma accidentului au fost anulate zborurile de Ziua Aviației.

Sursa foto: Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!