Un elev de clasa a VI-a ar fi fost bătut cu pumnii și picioarele de profesorul de matematică. Polițiștii fac cercetări

2
Publicitate

Un profesor de matematică este acuzat că ar fi lovit cu pumnii și picioarele un elev de clasa a VI-a în timpul orelor. Incidentul s-ar fi petrecut, marți, la Școala „Horia, Cloșca și Crișan” din orașul Turda, județul Cluj.

După incident, băiatul de 13 ani și-a anunțat imediat părinții, care s-au deplasat la unitatea de învățământ. Directoarea și diriginta elevului au încercat să mușamalizeze cele întâmplate și au transmis că ar fi fost vorba despre o banală îmbrânceală.

“Astăzi, la ora 10:40, (nr. ieri) băiatul meu m-a sunat de la școală, pentru a-mi spune că a fost bătut și trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă și de doamna directoare și chemată la școală. Pe grupul de părinți au apărut mesaje în care mamele celorlalți copii povesteau ceea ce s-a întâmplat fiului meu și eram întrebată cum se simte fiul meu. Atunci mi-am dat seama că fiul meu nu a mințit și că, într-adevăr, a fost bătut!”, a spus mama elevului, potrivit servus.cluj.

Polițiștii din Cluj fac cercetări în acest caz, după ce s-au sesizat din oficiu.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul”, au transmis polițiștii clujeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!