Un elev a fost bătut crunt de un angajat al unei școli pentru că s-a îndrăgostit de fiica lui! Mărturii șocante transmise de mama copilului agresat

Publicitate

E anchetă de amploare la un liceu din Neamț, după ce un angajat al acestei instituții a lovit un adolescent, supărat fiind că acesta s-a îndrăgostit de fiica lui. Când a aflat de relația celor doi, tatăl fetei și-a ieșit din minți și l-a bătut pe adolescent cu pumnii chiar în fața școlii, sub ochii colegilor. În urma acestor agresiuni, elevul a ajuns la spitalul din Târgu Neamț, iar ulterior a fost transferat la Piatra Neamț, scrie observatornews.ro.

Elevul susține că a fost strâns de gât de către tatăl fetei. De asemenea, se pare că tânărul mai fusese amenințat că va fi omorât dacă va mai vorbi cu fiica angajatului, scrie sursa citată.

“I-a dat cu pumnii, l-a îmbrâncit, l-a lovit cu pumnii, l-a amenințat și a fugit în ograda școlii să ia o rangă de fier să-i dea în cap, să-l omoare. Așa mi s-a spus că vrea să-l omoare”, a spus mama băiatului.

La spital, medicii au decis că are nevoie de investigații amănunțite. Unitatea medicală nu dispune de un aparat tomograf, iar tânărul a fost transferat la Piatra Neamț. Din fericire, starea sa nu este gravă, iar acesta a fost trimis acasă. Mama băiatului a depus plângere la poliție, urmând să se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs acest episod și să fie tras la răspundere agresorul.

“Cred că a fost o reacție regretabilă, de moment, din partea angajatului. Rămâne însă problema lovirii unui elev de către un angajat al școlii care, în opinia noastră este suficient de gravă ca să atragă consecințe serioase, a spus directorul școlii”, Ionuț Popa Rotaru, despre acest eveniment, potrivit observatornews.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!