Un doctor din Vaslui s-a infectat cu SARS-CoV-2, la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-COVID

Publicitate

Un medic vasluian s-a infectat cu noul coronavirus la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva puternicului virus. La scurt timp după ce i-a fost administrat serul, doctorul a început să se simtă rău, însă a pus simptomele pe baza vaccinului, conform informațiilor oferite de vremeanoua.ro.

După ce a mers acasă, starea de sănătate a medicului s-a înrăutățit și mai rău și a fost nevoie de internarea de urgență. În momentul internării, doctorul ar fi avut plămânii afectați în proporție de 50%. Mai mult de atât, acesta s-a testat, iar noile rezultate i-au indicat că este din nou infectat cu noul coronavirus, conform sursei citate mai sus.

Acesta a urmat cu strictețe tratamentul impus de colegii săi și și-a revenit, însă nu se știe dacă doctorul va mai opta și pentru rapel, despre care toată lumea cunoaște că provoacă reacții mult mai dure decât vaccinul în sine.

Medicul este internat în continuare la spital, însă, cel mai probabil în zilele următoare medicii unității sanitare îl vor externa.

Pe lângă doctorul de la Vaslui, un alt caz există și la Iași. Fostul manager al Institutului de Boli Infecțioase, Carmen Dorobăț, s-a pozitivat și ea după prima doză administrată, însă aceasta a avut formă ușoară a bolii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!