Un deces și 5 persoane rănite ca urmare a exploziei de la Rafinăria Petromidia Năvodari!

Publicitate

Astăzi, în jurul orei 12:00 a avut loc o explozie puternică la Rafinăria Petromidia Năvodari, în urma căruia 5 persoane au fost rănite, iar o persoană care pentru început a fost dată dispărută, a fost găsită decedată, scrie Antena3.ro.

Norul negru de fum se vedea inclusiv de la Corbu, iar momentul exploziei a fost filmat de turiștii care se aflau pe plaja Mamaia-Nord. Potrivit declarațiilor oferite de Raed Arafat, incendiul a fost lichidat în jurul orei 15:00. De asemenea, două persoane au fost transportate cu elicopterul la București, manifestând 45% respectiv, 25% arsuri pe suprafața corpului, potrivit sursei citate.

Purtătorul de cuvânt al ISU Constanța a declarat că pentru lichidarea incendiului și stabilizarea situației a fost nevoie de intervenția a 8 autospeciale de stingere, 2 ambulante SMURD și 1 unitate de terapie intensiva mobila. De asemenea, a fost trimis și un elicopter SMURD, potrivit Antena3.ro.

Totodată, ISU Constanța a trimis un mesaj RO-ALER imediat după incendiu pentru a avertiza toate persoanele din apropiere să stea cât mai departe de zona în care s-a produs incendiul. Persoanele care locuiesc în apropiere au fost avertizate să rămână în case și să închidă ferestrele pentru a evita contactul cu fumul nociv, potrivit sursei citate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!