Un copil de 13 ani a fost bătut cu bestialitate de un alt adolescent! Martorii încurajau violențele!

Publicitate

Un copil în vârstă de 13 ani din Vaslui a fost bătut cu bestialitate de un alt adolescent, în timp ce martorii, tot tineri de aproximativ aceeași vârstă, încurajau actele de violență.

Aceste fapte au ieșit la suprafață după ce unul dintre agresori a făcut publică filmarea cu bătaia adolescenților, scrie Antena3.ro. Pe filmare se poate auzi cum ceilalți copii încurajează continuarea loviturilor, mai ales în zona capului. Agresorul nu se lasă înduplecat de plânsul victimei și continuă să-l lovească cu bestialitate.

După apariția acestor imagini, poliția s-a autosesizat, iar într-un timp foarte scurt l-au identificat atât pe copilul bătut, cât și pe agresor și pe ceilalți prezenți. În acest moment se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de lovire sau alte violențe, însă părinții victimei nu au depus încă plângere la poliție.

Aceștia, în calitate de reprezentanți legali ai minorului, au la dispoziție trei luni pentru a depune plângere, iar apoi, conform datelor reieșite din cercetări, se vor dispune și măsurile legale aferente acestor fapte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!