Un bolnav psihic din Pucioasa şi-a ucis unchiul. Nenorocirea putea fi evitată, spun rudele

Publicitate

Ştefan Khalil
Un bărbat de 46 din Pucioasa, județul Dȃmboviṭa, și-a ucis unchiul, iar rudele acestuia spun că avea de multe ori momente în care era agresiv. Părinții lui chiar au cerut sprijinul autorităților de mai multe ori, pentru că bărbatul și-a atacat tatăl în repetate rânduri. Bărbatul a fost internat în spitale de psihiatrie, dar după ce trecea de episoadele violente, familia îl lua acasă.

Individul lucra împreună cu unchiul său în vârstă de 62 de ani, în curte, la o lucrare. Dintr-odată s-a repezit spre acesta cu o cărămidă și l-a lovit cu ea. După câteva ore,din cauza rănilor grave, omul s-a stins din viață la spital. Familia acestora este devastată și spun că nenorocirea putea fi evitată. Atacatorul suferea de mai mulți ani de o boală psihică destul de gravă, iar familia lui a solicitat de mai multe ori ajutorul autorităților.
Când avea momentele de criză, bărbatul a încercat de mai multe ori să-și ucidă tatăl. Doar mama lui era cea care reușea să-l liniștească. Bărbatul a ajuns internat într-o clinică de psihiatrie. Poliția a deschis un dosar penal pe numele bărbatului, pentru omor.
La această ora, în România sunt diagnosticate cu boli psihice mai mult de 40 de mii de persoane. Din păcate însă, sunt doar 20 de centre de psihitrie. Mai rău este că cei care au astfel de probleme, nu sunt obligați să se interneze în centrele s peciale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!