Un bărbat susține că a fost bătut de jandarmi și polițiști! Care este motivul pentru care i-au fost aplicate loviturile puternice

Publicitate

Un bărbat susține că a fost bătut, în secția de poliție, de 3 jandarmi și 3 polițiști. Acesta a ajuns la spital cu multiple lovituri și vânătăi, mai ales la nivelul feței. Bărbatul povestește că totul a început sâmbătă seara, atunci când se afla împreună cu un prieten într-un club, iar la plecare ar fi vrut să plătească nota cu cardul, scrie Antena3.ro.

Acesta spune că în acel moment un jandarm a venit și i-a pus cătușele, i-a pus mâna la gură, strângându-l atât de tare încât acesta a simțit că se sufocă, a declarat gorjeanul.

După acest incident, bărbatul a fost dus la secție acolo unde, susține el, a fost bătut de jandarmi:

“La secție m-au bătut. De la secție m-a luat și salvarea. Trei jandarmi și trei polițiști au fost. Mi-am pus mâinile pe față, dar dădeau, da. Jandarmii au dat. Era unul chelios așa, cu părul scurt și alb, cică are sală de fitness la Târgu Jiu”, a declarat victima, potrivit Antena3.ro.

Rămâne de văzut care va fi reacția autorităților și rezultatul anchetei acestui caz, acuzațiile bărbatului de 36 de ani fiind unele foarte grave.

Sursa foto: Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!