Un bărbat din Moreni a ajuns în arest pentru că, deși îi era interzis, s-a apropiat de soția lui

Publicitate

Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Moreni, a ajuns după gratii pentru că, deși îi era interzis, s-a apropiat de soția lui, încălcând ordinul de protecție emis pe numele său de autorități.

Pentru fapta comisă, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor prevăzute de art. 38 și dispune prin ordinul de protecție, faptă prevăzută de art. 47 din Legea nr. 217/2003.

„La data de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 41 de ani, din localitate.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada 3-5 septembrie a.c., s-ar fi apropiat de imobilul soției sale, o femeie de 43 de ani, din Moreni, încălcând ordinul de protecție emis pe numele său.

La data de 15 septembrie a.c., în urma prezentării în fața magistraților, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă  pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!