Un bărbat din Dâmboviţa a reclamat că iubita sa şi copilul au fost răpiţi de un sirian. Poliţia a intrat în alertă

Foto arhivă
Publicitate

Un bărbat din localitatea Mătăsaru a sunat disperat la 112 și a reclamat că i-au fost răpiți, în plină stradă, concubina și copilul de către un sirian. Imediat după ce au fost informați cu privire la acest fapt, oamenii legii  au cercetat rapid cazul. Polițiștii ajunși la fața locului au observat că toate cele spuse de cel care a sunat la 112 nu erau conforme cu realitate.

Astfel, după ce s-au uitat pe o cameră de supraveghere, pe care a fost surprinsă toată scena, aceștia au constat că femeia și copilulul nu erau răpiți. Ambii s-au urcat de bunăvoie în autoturismul sirianului, iar mai mult, acesta se pare că i-a fost și soț. În schimb, baiatul este al bărbatului care a anunțat autoritățile cu privire la acest fapt.

Polițiștii au efectuat toate demersurile pentru găsirea sirianului și a femeii care-l însoțește pentru a lămuri situația încâlcită. “În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în această dimineață (nr. ieri), femeia alături de copilul sau minor și împreună cu șoțul ei, s-a deplasat de bunăvoie cu un autoturism condus de acesta, de pe raza județului Dâmbovița spre domiciliul mamei femeii din județul Alba. Precizăm că niciunul dintre aceștia nu a fost victima vreunei infracțiuni”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!