Un bărbat decedat în urmă cu doi ani a fost sancționat pentru că nu avea declarație pe propria răspundere după ora 23:00!

Publicitate

Situație șocanta în Râșnov, acolo unde un bărbat a primit în cutia poștală un avertisment pe numele fratelui său decedat, acesta fiind acuzat că circula după ora 23:00 fără a deține declarația pe propria răspundere, potrivit LoolMedia.ro.

Potrivit datelor apărute în presă, un agent de la poliția locală Râșnov a întocmit un proces verbal pe numele decedatului pentru că acesta circula pe strada Vlad Țepeș după ora 23:00 fără a avea declarația pe propria răspundere necesară conform Legii 55/2020.

În certificatul eliberat de Poliția Locală, datele de identificare ale persoanei decedate sunt corecte. După identificarea cazului s-a stabilit că acestă situație este, în mod evident, o eroare materială la care s-a ajuns în momentul completării procesului verbal, cel mai probabil prin coincidența de nume, scrie LoolMedia.ro.

Bărbatul care a primit înștiințarea recunoaște că s-a întâlnit cu agentul de poliție pe strada respectivă în momentul în care își căuta nepotul. Acesta spune a vorbit cu polițistul și chiar i-a cerut sprijinul în căutarea minorului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!