Un bărbat de 37 de ani aflat în stare gravă a fost salvat la Târgoviște, după ce a fost refuzat de spitalele din București. Situație dramatică relatată de doctorul Laurențiu Belușică

Publicitate

Un bărbat de 37 de ani, refuzat de spitalele din București, după ce a căzut de la înălțime, a găsit salvarea la Târgoviște! Situația dramatică a fost relatată, sâmbătă, de managerul Spitalului Orășenesc Găești, Laurențiu Belușică,  pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia unitatea medicală din capitală nu a oprit pacientul rănit grav pentru simplul fapt că “nu mai există locuri”.

“Ieri a fost adus la camera de gardă a spitalului nostru un bărbat de 37 de ani, căzut de la înălțime. Inconștient și cu otoragie. (Asta însemnând fractură de bază de craniu).  Mulțumesc întregului personal aflat în serviciu pentru profesionalism și dăruire.

Doresc însă să subliniez: Eforturile medicului de gardă de a trimite bolnavul la unitatea de profil din București s-au lovit de veșnicul “nu avem locuri”.

A fost primit și investigat de colegii de la Târgoviște, apoi transferat la neurochirurgie. Bolnav plimbat degeaba cu hematon subdural frontooccipital.

Poate de data asta ministerul nu mai trimite controlul peste mine, ci o să verifice punctual dacă nu a existat nici un loc în spital pentru acest pacient. Încă odată, felicitări echipei de gardă!, a  transmis doctorul Laurențiu Belușică pe Facebook

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!