Un antrenor fericit! Adrian Bogoi, victorios cu Pandurii Târgu Jiu la debutul în noul sezon al Ligii a 2-a. “Ne bucurăm că am început bine”

Publicitate

Ionuț Parghel
Start bun de sezon pentru Pandurii Târgu Jiu, echipă antrenată de târgovișteanul Adrian Bogoi. Fomația gorjeană a acumulat toate punctele în prima etapă a Ligii a 2-a, după ce-a învins-o pe Aerostar Bacău, cu 1-0, într-un meci susținut în deplasare.

Reușita câștigătoare a grupării oltene a fost semnată de Florin Măicăneanu, în ultima parte a întâlnirii. Chiar dacă debutul gorjenilor în noua stagiune a fost unul pozitiv, antrenorul dâmbovițean a considerat că Pandurii mai are câteva aspecte de pus la punct pentru a arăta și mai bine. “A fost un meci tipic de campionat unde cele trei puncte au fost primordiale pentru noi. Echipele încă nu și-au intrat în ritm, iar noi mai avem câteva probleme de rezolvat. Trebuie să punem la punct problemele legate de lot. Avem lotul redus numeric și valoric. Important a fost că am câștigat la Bacău. Ne bucurăm că am început bine și ne dorim să o ținem tot așa. Vrem să obținem cât mai mult din fiecare meci și așa cum se observă avem o echipă foarte tânără. Ne luptăm pentru fiecare punct în acest campionat. Obiectivul nostru este să formăm o echipă competitivă în acest acest campionat”, ne-a declarat Adrian Bogoi. Sâmbătă, în etapa a doua a campionatului, Pandurii va întâlni, pe teren propriu, pe FC Argeș. Adrian Bogoi a preluat banca tehnică a Pandurilor în luna noiembrie a anului trecut.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele