Un alt fel de cadou de Ziua Internațională a Femeii. Intrarea liberă pentru doamne și domnișoare la muzeele dâmbovițene pe 7 și 8 martie

Publicitate

Un alt fel de cadou oferit anul acesta de Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii!

Astfel, anul acesta, pe 7 și 8 martie, pentru doamne și domnișoare intrarea este liberă la Ansamblul Brâncovenesc Potlogi şi la muzeele din Târgovişte.

Muzeele ce vor putea fi vizitate gratuit sunt: Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul de Istorie, Muzeul „Vasile Blendea”, Muzeul de Artă, Casa Atelier „Gheorghe Petraşcu”, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri Ferdinand I la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România”, Ansamblul Brâncovenesc Potlogi.

Deşi, în mod normal, ziua de luni este una în care muzeele sunt închise, data de 8 martie va fi o excepţie, programul de vizitare a muzeelor mai sus-menţionate fiind următorul: 9:00 – 17:00 (pentru Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”), 8:00 – 16:00 (pentru celelalte muzee). Acest program este valabil şi pentru duminică, 7 martie 2021.

Având în vedere intrarea municipiului Târgovişte în scenariul roşu din cauza incidenţei Covid-19, vizitarea muzeelor se va face respectând cu strictețe toate normele de prevenție recomandate de autorităţi!

Sursa foto: Florina Oprin Facebook

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!