Un adolescent din Târgoviște, aflat într-o agenție de pariuri sportive, a fugit de polițiști! Ce s-a găsit asupra sa

339

Un tânăr de 18 ani, din Târgoviște, suspectat de deținere de droguri, a ajuns, pe mâna polițiștilor, miercuri seara. Adolescentul se afla într-o agenție de pariuri sportive, iar în momentul când oamenii legii ai început o acțiune de verificare, acesta a fugit din incintă. Tânărul  a fost urmărit, somat și reținut pe strada Udriște Năsturel.

După ce a fost prins, tânărului i s-a efectuat un control corporal. Asupra sa a fost găsită o bucată de staniol ce conținea materie vegetală. Adolescentul a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

”La data de 22 iunie a.c., în timp ce polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, sprijiniți de efective de la Biroul Investigații Criminale, efectuau verificări într-o agenție de pariuri din municipiul Târgoviște, la vederea polițiștilor, un tânăr de 18 ani, din localitate, a fugit din incinta agenției.

Acesta a fost somat și urmărit până pe strada Udriște Năsturel, unde a fost prins de polițiști.

Polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal, descoperind asupra tânărului o bucată de staniol ce conținea materie vegetală.

Cel în cauză a fost adus la sediul poliției, pentru audieri.

Polițiștii au întocmit documentele de constatare a infracțiunii prevăzute de art. 4 din legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, urmând ca acestea să fie înaintate către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Dâmbovița”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!