Ultimatum pentru Emil Săndoi! Ce trebuie să facă pentru a continua la Chindia Târgoviște

7
Publicitate

Chindia Târgoviște a dezamăgit crunt în primele trei etape din play-out, iar suporterii roș-albaștrilor se tem că echipa va ajunge în eșalonul secund la finalul sezonului.

În aceste condiții, scaunul lui Emil Săndoi începe să se clatine tot mai serios. Mai mult de atât, tehnicianul oltean pare că a primit și un ultimatum de la șefii grupării târgoviștene. Pentru a mai continua pe banca tehnică a echipei, Săndoi este obligat să câștige cu Chindia 6 puncte în următoarele două meciuri, cele cu Academica Clinceni și FC Botoșani. În schimb, dacă va rata acest obiectiv, atunci fostul antrenor al naționalei de tineret va fi nevoit să părăsească banca tehnică a Chindiei.

Pe de altă parte, oficialii Chindiei deja au în vizor și două nume pentru înlocuirea lui Emil Săndoi. Prima variantă ar fi Ilie Poenaru, fost antrenor la Gaz Metan și Academica Clinceni, iar a doua ar fi fostul tehnician de la UTA Arad, Laszlo Balint, potrivit looksport.ro.  

La începutul acestei săptămâni, la Chindia s-au luat și alte măsuri dure. Francezul Richard Sila și haitianul Mikael Cantave au fost chemați la discuții pentru rezilierea contractelor.

De asemenea, conducerea Chindiei a decis să nu mai plătească salariile la jucători până când situația nu se va îmbunătăți considerabil. “Da, e adevărat, am sistat orice plăți până la remedierea situației”,a  precizat președintele Chindiei, Marcel Ghergu, pentru Playsport.ro.

După trei meciuri jucate în play-out, Chindia a căzut pe locul 13, de baraj, cu 19 puncte acumulate. În cele trei meciuri din play-out, târgoviștenii nu au reușit să marcheze niciun gol.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!