Ucraina a anunțat că are marile orașe sub control! Președintele Zelenski face apel pentru aderarea străinilor la Legiunea Internațională!

2
Publicitate

Ucraina a anunțat în această dimineață că are sub control toate marile orașe, precum Kiev, Cernihiv și Harkov. Astfel, ucrainenii se dovedesc a fi suficient de rezistenți în fața atacurilor venite din parte rușilor:

“Inamicul a încercat să pătrundă în orașele noastre. Dar orașul Kiev, orașul Cernihiv, orașul Mariupol, orașul Harkov sunt complet sub control ucrainean. În ciuda faptului că rușii își exilează DRG-urile și încep să tragă în infrastructura critică, ne-am apărat toate orașele” – relatează ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei Vadym Denisenko, potrivit realitatea.net.

De asemenea, președintele Volodimir Zelenski a anunțat formarea Legiunii Internaționale. Astfel, străinii care doresc să vină în Ucraina și să lupte împotriva ocupanților ruși umăr la umăr cu trupele ucrainene se pot înscrie pentru aceasta.

Pentru a se înscrie în Legiunea Internațională și pentru toate detaliile, străinii trebuie să contacteze Atașatul de Apărare al Ambasadei Ucrainei din țara lor, scrie sursa citată.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!