Trofeu ratat! CSM Târgoviște, învinsă de CSM Volei Alba Blaj în Supercupa României la volei feminin

Publicitate

Echipa de volei CSM Târgoviște nu a reușit să pună mâna pe primul trofeu stagional. Joi după-amiază, campioana României a fost învinsă cu 1-3 de CSM Volei Alba Blaj în Supercupa României, într-un meci găzduit de Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.

Cum ardelencele au controlat în cea mai mare parte ostilitățile din teren, CSM a reușit să iasă învingătoare doar în setul 2, cu 25-22. În schimb, în alte trei manșe, Alba Blaj și-a arătat din plin superioritatea impunându-se cu 25-15, 25-15 și 25-16.

După succesul de astăzi, Alba Blaj și-a luat revanșa în fața grupării târgoviștene care se impusese, în 2016, cu 3-2. În această competiție, disputa de astăzi a fost cel de-al doilea joc între cele două formații.

Pentru CSM Târgoviște au evoluat în primul joc al sezonului Matei (14 p), Yordanova (11), Erzen (9), Meyer 97), Ortiz (2), Shahpazova (1), Buterez, Boris și Bogaeva, Bozicevic și Pamfil.

De partea cealaltă, la Alba Blaj au evoluat Dimitrova (17), Strantzali (11), Kocic (7), Rusu (6), Ninkovic (5), Mirkovic (4), Miclăuș (1), Artin și Roman.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!