Trio de succes sub comanda lui Adrian Apostol! Trei handbaliste de la CSȘ Târgoviște, pe radarul naționalei de cadete a României!

Publicitate

Ionuț Parghel
Micile handbalistele ale Clubului Sportiv Școlar Târgoviște au intrat pe radarul echipei naționale de cadete a României. Trei dintre sportivele antrenate de Adrian Apostol au participat la o selecție “tricoloră” la sfârșitul anului trecut. Sportivele clubului târgoviștean care au luat parte la trialul găzduit de Centrul Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea au fost Ștefania Vlad, Alexandra Chircă (ambele junioare 3) și Maia Popescu (junioare 4).

Interesant a fost că imediat după această selecția, reprezentanții lotului național au vrut să le oprească pe cele trei jucătoare la Centrul de la Vâlcea, dar cel care s-a opus a fost antrenorul Adrian Apostol. “Toate trei sunt mari speranțe ale handbalului dâmbovițean. Ele nu au fost chemate la selecție întâmplător. Am fost foarte aproape să le pierdem în această iarnă după acel trial. Toți de acolo au dorit să le rețină la Centrul de Vâlcea. Nu am vrut să aud de așa ceva, fiindcă nu mai aveam cu cine să joc în campionat. Toate trei au mare potențial, iar Ștefania Vlad este cu mult peste ce-am avut noi în ultimii anii”, s-a exprimat Adrian Apostol. Trio-ul care a mers la o selecție a naționalei de cadete face parte din echipa de junioare 3 a CSȘ-ului. Marile speranțe ale clubului din Microraionului 3 pot fi văzute duminică, la Târgoviște, în meciul cu CSȘ Sibiu, din campionat.  Clubul târgoviștean a pierdut anul trecut alte trei tinere de mare viitor: Izabela Gânju, Ana Maria Zidăroiu și Diana Petre, jucătoare ce au ales să meargă la Centrul Național de Excelență de la Brașov.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!