Trei zile de Haidook Summer Fest, la Runcu, într-o nouă ediție de colecție. ”Celebrăm caii, oamenii și locurile”

Publicitate

Haidook Summer Fest a ajuns la a șasea ediție!

O ediție în care, la Runcu (Varf la In, sat Brebu), în județul Dâmbovița, au fost celebrați caii, oamenii și locurile, o ediție de ”colecție” cu spectacole ecvestre și demonstrații cu cai, cu voie bună și mâncare haiducească, organizat într-un loc mirific, cu peisaje de poveste.

Și în acest an evenimentul a găzduit un concurs de Working Equitation, care cuprins și probe spectaculoase de dresaj.

A șasea ediție l-a avut din nou invitat pe actorul Denis Ștefan, inițiatorul programului Caii României, venit la Haidook alături de Ardo și Uma, cu care, sâmbătă și duminică, a făcut demonstrații călare – folosirea armelor, Garrocha și dresaj western, spre încântarea tuturor celor prezenți.

Totodată, festivalul Haidook Summer Fest a avut o secțiune special dedicată celor mici. Concursul de Working Equitation a debutat cu proba de viteză pentru mini-workers, iar festivitățile de premiere au fost pline de emoții, ca și concursul, de altfel.

Zile frumoase de vară, cu iubitori de cai și energie montană, muzică haiducească și ateliere în aer liber.

Astăzi evenimentul de la Runcu s-a bucurat și de prezența autorităților județene, în frunte cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan: ”Haidook Summer Fest! Super atmosferă la Runcu, una dintre cele mai frumoase zone ale județului nostru! Mă bucur că, în calitate de parteneri ai acestui festival, am reușit să scoatem din rutina zilnică dâmbovițenii, dar și turiștii care, timp de trei zile, s-au bucurat de aer curat, mese câmpenești, spectacole ecvestre, ateliere pentru cei mai mici dintre vizitatori și muzică bună.

Totodată, prin astfel de evenimente dedicate celor care vor să petreacă în aer liber, reușim să punem în valoare, alături de ceilalți parteneri, potențialul turistic al județului Dâmbovița.

Vom sprijini și pe viitor acest festival dedicat tuturor vârstelor. Trebuie să oferim cât mai multe astfel de momente celor care, pentru câteva ore și, de ce nu, câteva zile, vor să lase deoparte agitația vieții din oraș.

Ne revedem anul viitor cu un eveniment cel puțin la fel de frumos ca și cel de anul acesta!”, a declarat șeful administrației județene.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!