Trei tineri au scăpat ca prin minune după ce s-au răsturnat cu mașina, în Dâmbovița! Cu toții au fost transportați de urgență la spital

Publicitate

Trei tineri, printre care și un șofer, au scăpat ca prin minune, duminică după-amiază, după ce s-au răsturnat cu mașina pe un câmp din localitatea Potlogeni Vale, comuna Crângurile. Toate victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut în momentul când șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare. Atunci, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a ajuns cu roțile în sus pe câmp.

Șoferul mașini are 25 de ani și este din județul Teleorman. În schimb, cele două pasagere rănite au 25 și 19 ani și sunt din satul Pătroaia, județul Dâmbovița.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările nefericitului accident rutier.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Găești, care au intervenit cu o autospecială de atingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, dar și pompierii Gărzii Vișina, care au acționat cu un echipaj SMURD. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SAJ.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!